محل تبلیغات شما

بسم الله الرحمن الرحیم
دستور جلسه این هفته : وادی اول و تاثیر آن روی من :
با تفکر ساختار ها آغاز می شود ، بدون تفکر آنچه هست روبه زوالمی ورد

قبل از هر چیز طبق معمول یادآور می شویم که بر اساس پروتکل روشدرمان تدریجی یا کاهش پله ای مصرف با استفاده از داروی اپیوم یا اپیوم تینکچر(DST) برای رسیدن به درمان قطعی اعتیاد ، یعنی نقطه ایکه مصرف کننده مواد مخدر به جایگاهی برسد که در آن جایگاه نه تنها مواد مخدر مصرفنمی کند ، بلکه در درون او هیچ گونه میل و خواستی برای مصرف مواد مخدر وجود نداشتهباشد و علامتی از حالت های اعتیاد گونه در چهره ، آناتومی و رفتار او مشاهده نشودو به راحتی و به دور از ناآرامی ها و دل نگرانی های زمان اعتیاد ، در آرامش وآسایش به زندگی خود ادامه دهد ، بایستی سه ضلع مثلث درمان اعتیاد یعنی ، جسم ،روان و جهان بینی او به تعادل کامل برسد . مصرف کننده موادمخدر برای رسیدن به ایننقطه راه سخت و طولانی و در عین حال شیرینی را بایستی بپیماید که نقطه آغاز آندستور جلسه این هفته است . این دستور جلسه مستقیما مربوط به ضلع جهان بینی درماناعتیاد است و تاثیر بسیار مهم و شگرفی در موفقیت ما دارد .

وادی اول می گوید : با تفکر ساختار ها آغاز می شود و بدون تفکرآنچه هست رو به زوال می رود . ببینیم در متن وادی اول نوشته آقای مهندس حسیندژاکام ، مطالب چگونه آغاز می شود .

"در این وادی بهتر است بدانیم چگونه همه چیز پیدامی شود و یا همه چیز خلق می شود ، برای پیدا شدن یا به وجود آمدن و یا خلق شدن ،اولین قدم یک فکر است و یا یک اندیشه و این اندیشه آغاز خلق است . بنابراین همهانسان ها برای پیدا شدن لازم است تفکر نمایند و نیروی القا و احیا و تحرک هم موجودمی باشد به عبارتی همه چیز اول مثل صفحه سفید نقاشی است ، سپس ذره ذره تصویرپدیدار می گردد و از معنی آن هم زشت و زیبا و هم خوب و بد پدیدار می شود .


پس اول باید تفکر نمود "
وادی اول ، مصرف کننده مواد مخدر که بارها و بارها اقدام به ترکنموده و موفق نشده است را مورد خطاب قرار می دهد و به او تفهیم می کند که علت شکستهای پی در پی او چه بوده است در این وادی تاکید می شود که با خواندن این وادی نمیخواهیم همین امروز تصمیم به ترک و قطع مصرف بگیریم ، زیرا این حرکت یعنی ترک و قطعناگهانی مصرف ، حرکتی بدون تفکر و بی نتیجه است که نمی خواهیم آنرا تکرار کنیم ،بلکه می خواهیم با تفکر راهی منطقی و اصولی برای درمان قطعی اعتیاد بدون عود ،برگشت ، و یا ریپلیس را بیابیم ، این وادی نقطه آغازی است برای حرکتی اصولی و صحیحبرای درمان اعتیاد . مطالعه این وادی در کنار مقالات علمی کنگره 60و کتاب عبور ازمنطقه 60 درجه زیر صفر مقدمات حرکت مصرف کننده مواد مخدر برای درمان اعتیاد رافراهم می کند و نقطه آغاز یا مبدا حرکت را به روشنی ترسیم می نماید .

همان گونه که در ابتدای متن وادی اول اشاره می شود ، تفکر نقطهآغاز خلق و پیدایش است .برای خلق و به وجود آوردن هر چیزی ، حتی درمان و رسیدن بهرهایی بایستی تفکر نمود و این تفکر بایستی اصولی و منطقی و بر مبنای واقعیت و باداشتن اطلاعات درست و صحیح باشد ، کنگره 60 اطلاعات و دانش درمان اعتیاد را دراختیارمان قرار می دهد و بر اساس این داشته ها می توانیم برای درمان اعتیاد ورسیدن به رهایی ، درست و منطقی فکر کنیم . البته در مراحل بعد و وادی های بعدی میآموزیم که تفکر به تنهایی کاری از پیش نمی برد و بایستی در ادامه به اجرا گذاشتهشود و تفکر خود یک مثلث کامل است ، اما در این مطلب فرود ما روی اهمیت بسیار زیادموضوع تفکر می باشد .

در جزوات جهان بینی ، تعاریف بسیار زیبا و دقیقی از تفکر ارائهشده است و جایگاه تفکر در دانایی ما نیز کاملا مشخص شده است ، این تعریف عبارت استاز این که تفکر حرکت از یک نقطه مجهول برای رسیدن به یک نقطه معلوم است . یا بهسخن دیگر تفکر ی درست و منطقی است که مجهولات را برای ما روشن کند . برای درماناعتیاد بدون در دست داشتن اطلاعات و شناخت کافی ، دنیایی از مجهولات و سوالات بیپاسخ وجود دارد اما زمانی که با علم درمان اعتیاد آشنا می شویم و مقاله علمی صورتمسئله اعتیاد را مطالعه کنیم ، تفکر ما یک تفکر درست خواهد بود و مجهولات ما تبدیلبه معلومات می شود . تمامی سوالات بی پاسخ ما پاسخ داده می شود . صورت مسئلهاعتیاد دقیقا صورت سوالات ما را در حوزه درمان اعتیاد پاسخ می دهد و دلیل شکست هایپی در پی خود را متوجه می شویم .

در این وادی اشاره می شود که در کنار تفکر ، نیروی القاء واحیاء و تحرک نیز موجود می باشد . تفکر ما برای درمان اعتیاد و در ادامه سایرموفقیت های زندگی در کنار این مثلث یعنی القا ،احیا و تحرک بهترین نتیجه را خواهدداد . یعنی اگر بتوانیم تفکر را مکمل این مثلث نماییم . احیا ، القا و تحرک برداشتدیگری از مثلث درمان اعتیاد یعنی جسم ، روان و جهان بینی می باشد .

اگر دقت کنیم می بینیم که در قسمت جسم حرکت اختصاصی ما برایرسیدن به تعادل جسمی و فیزیولوژی ، عملیات تیپرینگ و کاهش پله ای مصرف داروی اپیومو اپیوم تینکچر است ،اما این به تنهایی کافی نیست .
هدف ما در درمان اعتیاد از نقطه نظر تعادل جسمی و فیزیولوژی ،احیا و زنده شدن جسم است ، بنابراین جسم و احیاء با هم منطبق هستند ، اما چه زمانیاحیاء اتفاق می افتد ؟

زمانی که کارکرد ما روی دو ضلع دیگر یعنی روان و جهان بینی نیزبه کمک ضلع جسم بیاید ، در آن موقع پس از طی دوره 11 ماهه درمان اعتیاد در کنگره60 احیاء را به وضوح در جسم خود مشاهده خواهیم کرد .

در ضلع جهان بینی ، حرکت اختصاصی ما برای رسیدن به تعادل ،آموزش و رسیدن به دانایی است ، در پروسه آموزشی درمان اعتیاد ، مصرف کننده موادمخدر در طول 11 ماه آموزش کاملی را برای رسیدن به درمان قطعی اعتیاد و رسیدن بهرهایی می بیند ، سفر اولی هایی که با تمام وجود به این آموزش ها توجه می کنند واین آموزش ها را به خوبی فرا می گیرند ، درست زندگی کردن ، سالم بودن و در یک کلمهصراط مستقیم به آن ها القاء می شود .اتفاقی که در ضلع جهان بینی روی می دهد ،القاء است ، فرصت نداریم که به مفهوم کامل القاء اشاره کنیم اما در فیزیک گفته میشود که القاء زمانی اتفاق می افتد که بدون تماس فیزیکی ، دو جسم یا شی یا جریانتحت تاثیر یکدیگر قرار بگیرند. مثلا اگر در یک سیم برق جریان قوی برق وجود داشتهباشد ، اگر سیم دیگری در نزدیکی آن باشد ، بدون تماس ، جریان ضعیفی در آن سیم نیزبه وجود خواهد آمد .

در بخش جهان بینی ، مصرف کنندگان مواد مخدر خواه ناخواه تحتتاثیر جهان بینی رهایافتگان از اعتیاد قرار می گیرند و خواست رهایی بیشتر از پیشدر آن ها ایجاد می شود . در این مسیر شخص به جایی می رسد که دیگر نمی تواند حالتهای معتاد گونه زمان مصرف را داشته باشد .
زمانی که لذت و شیرینی صداقت را آموخت و به او القاء شد دیگرنمی تواند دروغ بگوید ، زمانی که شیرینی رهایی را چشید ، دیگر نمی تواند مصرفکننده باشد ، زمانی که لذت صراط مستقیم را چشید و به او القاء شد ، دیگر نمی تواندغیر از این باشد .

بنابراین اگر دقت کنیم ، ضلع جهان بینی مثلث درمان اعتیاد نیزبا القا منطبق می شود ، اما تعادل جهان بینی آن گونه که مد نظر کنگره 60 می باشد ،یعنی القای درست زندگی کردن و سالم بودن زمانی به جایگاه مطلوب خود می رسد که ضلعجهان بینی در کنار دیگر اضلاع مثلث درمان اعتیاد یعنی جسم و روان قرار بگیرد .

تحرک و روان :

در ضلع روان ، ابتدا بایستی ببینیم که عدم تعادل روانی مصرفکننده به چه مفهوم است . قطعا این عدم تعادل روانی به معنی خدای نکرده دیوانه بودنیا تیمارستانی بودن نیست البته داخل پرانتز باید بگوییم که برای مصرف کنندگان شیشهبه معنی دیوانه بودن و تیمارستانی بودن نیز هست اما برای سایر دسته ها مثل تریاکیها ، شیره ای ها . چنین چیزی نیست . عدم تعادل روانی به مفهوم افسرده بودن وگوشه گیربودن ، کم تحرک بودن ، منزوی بودن و دوری از جمع و هماهنگ نبودن با زندگی، اجتماع ، خانواده و جامعه است .

در کنگره 60 معتقدیم که این عدم تعادل روانی ریشه در تعادل جسمدارد و با به تعادل رسیدن جسم ، روان نیز به تعادل کامل خواهد رسید . اما بایدبگوییم که این تعادل زمانی به شکل کامل و مطلوب خود را نشان می دهد که ضلع روان درکنار جسم و جهان بینی قرار بگیرد . یعنی تعادل جهان بینی نیز در کنار تعادل جسمی ،نقش بسیار تعیین کننده ای در تعادل روانی دارد .

مثلا وادی دوم که مربوط به جهان بینی است ، به وضوح روی ضلعروان درمان اعتیاد اثر می گذارد و احساس پوچی و نا امیدی را از بین می برد .
ممکن است سوال شود که بسیار خوب در ضلع جسم عملیات تیپرینگ و درضلع جهان بینی هم آموزش و دانایی حرکت های اختصاصی محسوب می شوند . حالا حرکتاختصاصی ما در ضلع روان چیست ؟ حرکت اختصاصی ما در ضلع روان ، موضوعی است که درکنگره 60 تحت عنوان بازیگر بودن و خدمت کردن از آن یاد می شود . برای همین درکنگره 60 اینقدر تاکید می شود که بایستی بازیگر بود و خدمت کرد ، زیرا این حرکت کهدر مجموع می توانیم تحت عنوان تحرک از آن یاد کنیم دقیقا مربوط به تعادل روانی ماو خروج از حالت هایی چون منزوی بودن ، افسردگی و گوشه گیری است . به جای دوری ازجمع ، به جمع نزدیک می شویم ، در جمع صحبت می کنیم و خدمت می کنیم .
بنابراین تحرک نیز کاملا با ضلع روان منطبق است . در اینجامتوجه می شویم که وقتی گفته می شود نیروی القا ، احیا و تحرک نیز موجود می باشد بهچه مفهوم است .

در پروسه درمان اعتیاد در کنگره 60 درست فکر کردن را می آموزیم، در ادامه به تفکرات خود عمل کردن را نیز می آموزیم ، در پروسه درمان اعتیاد درکنگره 60 جسم و روان و جهان بینی ما به تعادل می رسد آنگاه تفکر ما سالم ترین تفکرخواهد بود ، می آموزیم که به چه فکر کنیم و به چه فکر کنیم ، می آموزیم که تفکرآغاز خلق است واگر به چیزی فکر کنیم باید بدانیم که گام اول را برای خلق و به وجودآوردن آن بر می داریم . پس باید خیلی مواظب باشیم که به چه چیزهایی فکر می کنیمزیرا به هر چه فکر کنیم ، باید منتظر روی دادن و اتفاق افتادن آن نیز باشیم .

اگر به شکست و نتوانستن فکر کنیم ، باید منتظر روی دادن و اتفاقافتادن آن نیز باشیم . اگر به موفقیت و پیروزی فکر کنیم ، باید منتظر وقوع آن باشیم، در این وادی یاد می گیریم قبل از هر انجامی ابتدا فکر کنیم ، درست فکر کنیم و درپی کشف مجهولات و ترسیم راه باشیم ، نه اینکه مانند زمان اعتیاد اول انجام بدهیم وبعد فکر کنیم.

در وادی اول می آموزیم که از این موهبت و از این قدرت عظیم کهبه انسان داده شده است درست استفاده نماییم . قدرت تفکر انسان قابل قیاس باموجودات دیگر نیست . در سوره بلد اشاره می شود که خداوند انسان را بر سر دوراهیهدایت کرد ( وَ هَدَیناهُ نَجدَین ) . این دوراهی بیانگر اختیار انسان است . اگرموضوع اختیار با آن درجه اهمیت و عظمت به انسان تفویض شد ، در کنار آن ، قدرت تفکرو تعقل نیز داده شد تا بتواند از عهده اختیار برآید . طبق بیان کلام الله شریف ،هر مصیبتی که بانسان اصابت می کند ، چیزی نیست مگر اینکه انسان با دستان خودش آنمصیبت را برای خود به وجود می آورد . تمام بدبختی ها و خرابکاری های ما در 

از فرمانبرداری تا فرماندهی

رابطه یادگیری با معرکه گیری ( نق زدن _ حاشیه)

:DST و تجربه من از سایر روشهای ترک اعتیاد

، ,اعتیاد ,تفکر ,درمان ,کنیم ,تعادل ,می شود ,درمان اعتیاد ,جهان بینی ,رسیدن به ,فکر کنیم ,برای درمان اعتیاد ,مثلث درمان اعتیاد ,پروسه درمان اعتیاد ,صورت مسئله اعتیاد

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

jiwatdati *"* چهل سال شد عمر این انقلاب ...*"* *"* نبیند افولش کسی جز به خواب ... *"* مطالب اینترنتی inepsuso خرید اینترنتی خودكار قلم چند کاره جادویی موبایل تبلت گوشی 2020 forthvaldira mekafdilua وبسایت رسمی امیرمسعود مولایی وبلاگ وینفور. جدیدتری مطالب اینترنتی thesmiefome